Värdera bostad Umeå

Kostnadsfri värdering av bostad i Umeå

Planerar du att flytta? Eller vill du bara veta vad din bostad är värd?

Våra kunniga och erfarna mäklare hjälper dig med en kostnadsfri värdering av ditt hus eller din lägenhet – helt utan förpliktelser.

Om du anlitar oss för en värdering får du tillgång till professionella och erfarna mäklare som med god lokalkännedom ser till att värderingen blir precis. Att få bostaden värderad för det enklare att planera för framtiden. Du får bättre koll på vad du kan få för din bostad den dag du säljer den och du får gott om tid att planera för framtiden.

Lämna dina uppgifter i formuläret nedan så återkommer vi inom kort!
Jag godkänner integritetspolicy.

(Lämna tom)

Värdera hus Umeå – flera faktorer påverkar

När det är dags att värdera din bostad kommer vi besök på din bostad för att göra en noggrann besiktning. En viktig aspekt ur värderingssynpunkt är priserna på liknande bostäder i ditt område, men finns givetvis flera andra faktorer som spelar in när man ska värdera en bostad. Här är några av dessa:

  • Har det genomförts renoveringar i bostaden och i så fall vilka?
  • Hur ser planlösningen ut?
  • Finns balkong eller terrass/altan/uteplats.
  • Hur bra är ljusinsläppet på husets alla sidor?
  • Hur är utsikten? Havsutsikt är aldrig en nackdel!
  • Hur stor är tomten och hur nära är det till grannarna?
  • Är det mycket buller eller insyn?

Värdera lägenhet Umeå – detta kan du göra för att höja värdet

När vi värderar en lägenhet gör vi en noggrann bedömning av den. Ibland är det möjligt att påverka marknadsvärdet genom styling, lagningar av skavanker och renoveringar. Fråga oss gärna om du undrar om det finns något du kan göra för att höja värdet.

Valet av mäklare kan också vara betydelsefullt för värderingen. Det kan skilja sig en hel del mellan två olika värderingar. Därför är det bra att du väljer en mäklare som du känner dig trygg med – anlitar du oss för att värdera din lägenhet kan du känna dig trygg i allt går rätt till.

Boka kostnadsfri rådgivning och värdering idag!