Ska du sälja tomt eller fastighet i Umeå?

Vi hjälper dig att sälja tomt och fastighet i Umeå

När du önskar sälja en fastighet eller tomt i Umeå kan du anlita oss. Våra kunniga, erfarna och serviceorienterade mäklare hjälper dig genom hela processen från besiktning till kontraktsskrivning.

Vi är med dig hela vägen genom fastighetsaffären! Vill du boka ett första möte eller veta mer om våra mäklartjänster? Välkommen att kontakta oss så återkommer vi snarast möjligt


Vi har sålt ett stort antal fastigheter

Välkommen till en mäklare i Umeå med lång erfarenhet av att sälja tomter och fastigheter. Vi har under åren genomfört mängder av lyckade fastighetsaffärer – och därmed skaffat många nöjda och återkommande kunder.

Vi arbetar alltid med dig som kund i fokus, oavsett om det handlar om att sälja en fastighet eller en obebyggd tomt. Kommersiella fastigheter, bostäder – oavsett vad syftet är med tomten kan vi hjälpa dig att hitta en spekulant inför försäljningen. Kunskap, förtroende, engagemang och hårt arbete är ledorden som har gjort oss till framgångsrika mäklare i Umeå.

Vårt starka team består av kunniga och ambitiösa mäklare och assistenter som arbetar för att du ska göra en lyckad fastighetsaffär. Med hårt arbete, personligt engagemang och förmågan att se den fulla potentialen i varje objekt. Vi värnar om våra kundrelationer och känner stor ödmjukhet varje gång vi får förnyat förtroende – återkommande kunder är ett fint kvitto på att vi har nått våra mål.

Vad påverkar värdet på en tomt?

Läget är den viktigaste faktorn för värdet på en tomt. Det finns alltid köpare för tomter och fastigheter, oavsett karaktär och förutsättningar – och vi har ett stort nätverk av potentiella intressenter. Här är några faktorer som generellt sätt påverkar värdet på en tomt.

  • Tomtens totala area

  • Eventuella servitut

  • Taxeringsvärdet

  • Eventuella uttagna pantbrev

  • Är tomten möjlig att bebygga

  • Finns det möjlighet till avstyckning?

  • Är el, fiber och vatten draget fram till tomten?

  • Kommunikationer i närområdet

  • Befintliga byggnader på marken

mäklare umeå

Sälja fastighet Umeå – så förbereder du dig

Att sälja en tomt kräver inga större förberedelser. I många fall säljs marken som den är, i vad man ofta kallar befintligt skick. Finns det mycket vegetation och ojämnheter på tomten kan det dock löna sig att röja den, det kan handla om att fälla stora träd eller att ta bort stora stubbar och stenblock. Detta är ett stort och krävande arbete, men vi kan hjälpa dig att få kontakt med en firma som utför denna typ av röjningsarbeten.

Oavsett om du bestämt dig för att sälja din fastighet eller bara är nyfiken på marknadsvärdet är du välkommen att kontakta oss. Vi har sålt hundratals fastigheter och tomter i Umeå med omnejd och kan marknaden utan och innan.

Låt oss värdera din tomt, därefter går vi igenom hur det fungerar när det är dags att sälja. Välkommen att kontakta oss redan idag – vi är en ledande mäklare när det handlar om att sälja tomter och fastigheter i Umeå.

Proffs på fastighetsaffärer i hela Umeå