Vill du sälja din bostad i Umeå?

Vi hjälper dig till en trygg och lyckad försäljning

Alla sälja en bostad är en stor händelse för de flesta människor. Det är ett ekonomiskt besut som har stor praktisk och känslomässig betydelse.

Vi kan hjälpa dig att sälja ditt hus – din mäklare kommer att vara med dig från första mötet tills dess att nycklarna är överlämnade.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering – vi hjälper dig att sälja din bostad i Umeå med trygg och fast hand.


Vi hjälper dig att få bra betalt när du säljer din bostad

När du anlitar en av våra erfarna mäklare för en bostadsförsäljning så får du ta del många fördelar. Startsträckan blir kortare och hela resan mot affären blir behagligare. Kommunikationen löper på smidigare och det blir lättare att komma i mål med affären.

Att säga att vi kan Umeå är närmast en underdrift. Björkarnas stad är vår hemmaplan och flera av våra mäklare säljer bostäder i sina hemkvarter. Vi vet hur solen står på morgonen i olika områden, vi har koll på kommunikationerna och var du hittar den bästa servicen och äter den godaste pizzan. Dessa kunskaper har gång efter annan hjälpt våra kunder att förmedla de där extra värdena som gör spekulanter till köpare.

Med oss får du de bästa förutsättningarna

Dessa kunskaper kombinerade med hårt arbete och hög servicenivå betyder en hel del – det är ingen tillfällighet att de bostäder vi förmedlar säljs till ett högre kvadratmeterpris än Umeås genomsnitt.

Vi ger dig bästa tänkbara förutsättningar när du ska sälja en bostad. Våra mäklare är av absolut toppklass i Umeå och Sverige. Våra kunskaper och vårt breda kontaktnät har hjälpt oss att utveckla en arbetsmetod som gör oss effektiva och oslagbara.

mäklare umeå sälja bostad

Ledande i Umeå inom homestyling

Vi är dessutom ledande i Umeå när det handlar om marknadsföring och homestyling. Vi har vår egen proffsfotograf, inredare och homestylingexpert. I vårt externa förråd har vi allt som behövs för att vi ska kunna styla flera bostäder på samma gång.

När tajmingen för en flytt är rätt så kan vi hjälpa dig att vara väl förberedd. Om du är startklar kommer det att bli så mycket enklare och snabbare att sälja din bostad.

Vi lägger upp en marknadsplan

Vi lägger upp en marknadsplan och en tidsplan som är anpassad efter dina specifika förutsättningar. Tillsammans med din mäklare bestämmer du i vilken omfattning ditt hus ska förberedas för försäljningen. Det kan vara bra att ha fotografering och styling klart i god tid så att marknadsföringsmaterialet finns tillhands när det behövs.

När det sedan är dags att sälja är det bara att köra igång – alla förutsättningar för en lyckad affär är redan där. Och vi hjälper dig givetvis att hitta en bostad eller ett hus som är vad du letar efter för ditt nästa boende.

Vi sätter värde på noggrannhet, kunskap och engagemang genom hela din bostadsaffär.

Välkommen att kontakta någon av våra mäklare – vi gör allt vi kan för att du ska kunna sälja ditt hus till ett bra pris.

Vi hjälper dig att sälja din bostad – och att hitta ett nytt hus