Om oss

Välkommen till Umeås ledande mäklare

Vi har hjälpt tusentals människor att sälja och köpa bostad – vi hjälper gärna dig också. I dag förmedlar vi ungefär en fjärdedel av alla hus i Umeå – det säger en del om hur uppskattade vi är på marknaden.

Under våra år i branschen har vi konsekvent arbetat med ett professionellt bemötande som ska leda till trygga bostadsaffärer. Det handlar om att vara i framkant för att behålla positionen som ledande mäklare i Björkarnas Stad. Anlitar du oss så får du hjälp av mycket kompetenta mäklare med lång erfarenhet och ett brinnande intresse av att hjälpa människor att hitta drömbostaden. Vi hjälper dig oavsett om det handlar om stora eller små hem. etablerade bostadsområden eller nybyggen, bostadsrätter, fritidshus, villor och tomter.

Hårt arbete och personligt engagemang

Vårt team i Umeå består av kompetenta och drivna fastighetsmäklare och assistenter som alla arbetar för att din bostadsaffär ska bli lyckad. Hårt arbete, personligt engagemang och förmågan att se den fulla potentialen i varje bostad är våra styrkor. Såväl köpare som säljare ska känna sig trygga genom hela processen. Vi värnar om våra kundrelationer och känner stor ödmjukhet inför alla uppdrag.

Hos oss får du all den hjälp du behöver – inredare, stylister och fotografer som vet hur en bostads bästa sidor lyfts fram på bästa sätt. Vi kan ta vara på det stora eller lilla i ditt hus eller lägenhet och lyfta fram de bästa sidorna.

Vi kan Umeå utan och innan

Lokalkännedomen är en annan av våra stora styrkor – vi kan Umeå utan och innan. Vi vet var stadens smultronställen finns – de bästa matställena, lekplatserna och aktiviteterna. Vi har koll på skolor, förskolor och all annan offentligt service och vet hur du hittar rätt oavsett om du kör bil eller använder dig av kommunala färdmedel.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig genom din bostadsaffär.

Välkommen till Umeås mest rekommenderade fastighetsmäklare