Vi hjälper dig att sälja din lägenhet i Umeå

Smidig försäljning av din bostadsrätt

Alla sälja en bostadsrätt är ingen liten sak. När det är dags att sälja en lägenhet och ta nästa steg i livet är det ett ekonomiskt beslut som kommer att få stor inverkan på vardagslivet och ekonomin.

Vi kan hjälpa dig att sälja din lägenhet – den mäklare du väljer att anlita kommer att vara med dig hela vägen – från första värderingen tills dess att den nya ägaren skriver på kontraktet, får nycklarna och tillträder.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering – vi hjälper dig att sälja din lägenhet/bostadsrätt i Umeå på ett lyhört och initiativrikt sätt.


Sälja lägenhet i Umeå – vi ger kompetent hjälp

När du anlitar en av våra erfarna mäklare för en lägenhetsförsäljning får du kompetenta mäklare på ditt lag. Du kommer att komma igång med processen snabbare och hela resan mot affären blir enklare.

Vi vet vikten av att hela processen kring din bostadsrättsaffär känns trygg och smidig med en lönsam försäljning som slutresultat.

Vi kan Umeå utan och innan

Vi kan bostadsmarknaden i Umeå utan och innan efter många år i branschen. Oavsett om du vill sälja en bostadsrätt i centrala stan eller på Ålidhem så kan vi hjälpa dig. Vi har hjälpt kunder att sälja bostadsrätter i områden som Öbacka, Tomtebo, Ersboda, Berghem, Grubbe, Teg, Ön – vi har full koll på bostadsmarknaden i hela Umeå och du kan räkna med att få hjälp av en kompetent och lyhörd mäklare med genuina kunskaper om vad som krävs för att få till en lyckad affär och ett bra slutpris.

mäklare umeå sälja lägenhet

Sälja bostadsrätt i Umeå – kostnadsfri värdering

Vi erbjuder en kostnadsfri värdering när du planerar att sälja din lägenhet/bostadsrätt i Umeå. Oavsett om du har bestämt dig för att sälja eller om du bara är nyfikenheten på lägenhetens värde så kan vi göra en noggrann och kunnig värdering.

Värdet på en bostadsrätt avgörs av en rad olika faktorer, främst det rådande marknadsläget och tidigare försäljningar av liknande bostäder i närområdet. Andra faktorer som påverkar värdet är läge, storlek, skick och potential för framtiden.

Kunniga och erfarna mäklare

Vårt team av kunniga och erfarna fastighetsmäklare arbetar tillsammans för att du ska göra ditt livs bästa affär. Med hårt arbete, personligt engagemang och förmåga att se den fulla potentialen i varje lägenhet. Vi arbetar efter vår egen BO-metod för att såväl säljare som köpare ska känna sig trygga genom hela processen. Vi värnar om kundrelationerna och känner stor ödmjukhet över varje nytt uppdrag.

Välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig genom hela processen när du vill sälja din lägenhet i Umeå.

Vi hjälper dig att sälja din bostadsrätt i Umeå